Brint Lækage: A Risiko for den Brint Økonomi

Hydrogen Leakage: En risiko for brintøkonomien.

En rapport udgivet af Columbia University i New York har fremhævet risikoen for brintlækage og de negative effekter, det kan have på brintøkonomien.

Brint kommer til at spille en nøglerolle i dekarboniseringen af energisystemet. I juni sidste år havde regeringer verden over offentliggjort mere end 30 brintstrategier og køreplaner. Brint er blevet identificeret som et potentielt sikkerhedsproblem baseret på det faktum, at det er det mindste molekyle, der findes, og let kan passere gennem materialer. Hidtil har der dog været meget lidt opmærksomhed på brintlækagens potentielle bidrag til klimaforandringer, som skyldes brints indirekte globale opvarmningseffekt gennem mekanismer, der forlænger levetiden for metan og andre drivhusgasser (GHG) i atmosfæren (Paulot et al. 2012; Derwent et al. 2020).

Columbia University er et af verdens vigtigste forskningscentre og samtidig et særpræget og fornemt læringsmiljø for bachelor- og kandidatstuderende inden for mange videnskabelige og professionelle områder. Universitetet anerkender vigtigheden af sin placering i New York City og søger at knytte sin forskning og undervisning til de enorme ressourcer i en stor metropol. Det søger at tiltrække et mangfoldigt og internationalt fakultet, personale og studenterkorps, at støtte forskning og undervisning i globale spørgsmål og at skabe akademiske relationer med mange lande og regioner. Det forventer, at alle områder af universitetet fremmer viden og læring på det højeste niveau og formidler resultaterne af deres indsats til verden.

Rapporten er forfattet af: Zhiyuan Fan, Hadia Sheerazi, Amar Bhardwaj, Anne-Sophie Corbeau, Kathryn Longobardi, Adalberto Castañeda, Ann-Kathrin Merz, Dr. Caleb M. Woodall, Mahak Agrawal, Sebastian Orozco-Sanchez og Dr. Julio Friedmann.

Vær så venlig klik her for at læse den fulde rapport.