Ny uigennemtrængelig brint barriere belægning System til løse 100 år gammel problem

Nyt uigennemtrængeligt brintbarriere-belægningssystem skal løse 100 år gammelt problem.

Triton Hydrogen har afsløret sit banebrydende Tritonex Hydrogen Barrier Coating System - en løsning på den mangeårige udfordring med indeslutning af brint.

Visse missioner omdefinerer grænserne for det mulige i det videnskabelige opdagelseslandskab. Sådan er historien om Triton Hydrogener en saga om innovation og den ubarmhjertige jagt på en løsning på et 100 år gammelt problem. Historien begynder med den visionære Henning Syversen, administrerende direktør for forsknings- og udviklingsvirksomheden Triton Norway. Syversen og hans team kastede sig ud i en ambitiøs mission: at indfange det mest flygtige molekyle i universet. brint.

Brint har på trods af sit løfte om at være en ren energikilde længe været en vanskelig udfordring. Dens lille molekylstørrelse gør det muligt for den at undslippe selv de snævreste rammer, herunder at trænge gennem massivt stål. En gruppe talentfulde forskere hos Triton Norge tog den store udfordring op og kombinerede nanoteknologi, elektrokemi og materialevidenskab for at indeslutte brint og hjælpe med at frigøre dets enorme potentiale for vores planet.

Mange andre organisationer, herunder forskere på verdenskendte institutter, har forsøgt at skabe en brintbarriere uden held og har brugt milliarder. Indtil nu er det ikke lykkedes nogen at skabe en 100% uigennemtrængelig barriere, som ikke reagerer på brint.

Håndtering af brint og løsning af problemet

Tritons rejse blev en episk fortælling i en verden, der kæmper med miljømæssige udfordringer. Som den moderne tids alkymister udnyttede Syversens team de gådefulde hemmeligheder ved nano-sekvensering og elektro-osmose. Deres stræben var ikke uden prøvelser og trængsler. Hver fiasko var en lærer, hvert tilbageslag en katalysator for større beslutsomhed. Mod alle odds udviklede de Tritonex Hydrogen Barrier Coating System (HBCS) - et nanoteknisk vidunder, der indvarsler en ny æra af energieffektivitet og miljøforvaltning.

Tritonex' tilblivelse markerede fødslen af Triton Hydrogen Ltd i Storbritannien, et vidnesbyrd om teamets visionære tilgang og kommercielle skarpsindighed. Tritonex var ikke blot et videnskabeligt gennembrud, men en forklædt grøn revolution. Tritonex HBCS kan virke som et almindeligt malingsprodukt, der nemt kan påføres med alle de traditionelle metoder fra pensel til sprøjtepistol, men den vandbaserede sammensætning indeholder den hemmelige nano-ingrediens.

Tritonex har også andre egenskaber. Det er elektrisk inert og reagerer ikke på kemikalier, hvilket betyder, at det stopper korrosion helt - endnu en bemærkelsesværdig egenskab. Tritonex er testet til temperaturer på over 1.000 °C og er designet til at modstå ekstreme temperatursvingninger, og det er bemærkelsesværdigt fleksibelt og i stand til at følge de termiske udvidelses- og sammentrækningsbevægelser i rør og lagerbeholdere. Det er ugiftigt, hvilket sikrer en sikker håndtering. Den glatte overflade giver også sikkerhed for flow.

Dets unikke egenskaber, herunder barriereeffektivitet, gør det til et uundværligt værktøj til brintinfrastruktur, -opbevaring og -transport. Det fremstår som en universel løsning, der kan anvendes på tværs af substrater fra stål til kompositter, kulfiber, plast og endda sten.

Alle producenter i hele brintværdikæden og alle sektorer vil få gavn af det. Uanset hvor brint er involveret, har du brug for en indeslutningsløsning med brintbarriere; du har brug for Tritonex.

Den virkelige magi ved Tritonex ligger i dens alsidighed. Den kan påføres manuelt og med robot, hvilket gør den til en velsignelse for producenter af originalt udstyr (OEM) og eftermontering i marken. Tritonex har vist nul brintgennemtrængning i strenge tests og har opnået ISO 17081:2014-certificering - den eneste barrierebelægning, der har denne ISO - en bedrift, der cementerer dens plads som førende inden for indeslutningsteknologi.

Læs resten af denne artikel på Innovationsnyhedsnetværket der dækker anvendelsen af Tritonex, og hvad fremtiden bringer for Triton Hydrogen.