Heijastava osoitteessa meidän matka osoitteeseen ... Vety Teknologia Expo

Reflecting on our trip to the Hydrogen Technology Expo

Vietimme erinomaisen matkan Saksan Bremenissä 27.-28. syyskuuta 2023 pidetyssä Hydrogen Technology Expo -messuilla, jossa meillä oli tilaisuus kertoa Triton Hydrogenista ja Tritonex Hydrogen Barrier Coating System -järjestelmästämme yli 500 organisaatiolle.

Tapahtumaan osallistui valtava määrä vedyn toimitusketjun edustajia keskustelemaan kaikesta vähähiilisen vedyn tuotannon, tehokkaan varastoinnin, kuljetuksen ja infrastruktuurin teknologioista ja ratkaisuista sekä vetypolttokennojen edistyksellisestä suunnittelusta, testauksesta ja kehittämisestä, valmistusratkaisuista ja edistyksellisistä materiaaleista.

Käsite vedystä puhtaana ja uusiutuvana energialähteenä ei ole uusi. On kuitenkin ratkaistava useita teknisiä ja taloudellisia haasteita, ennen kuin vetyä voidaan hyödyntää täysimääräisesti merkittävänä tekijänä maailmanlaajuisten hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä. Näihin haasteisiin kuuluvat muun muassa vedyn vuotamiseen kuljetuksessa ja varastoinnissa liittyvät suuret haasteet.

Tritonex on maailman ainoa estejärjestelmä, joka estää täysin vedyn vuotamisen kaikissa materiaaleissa, ja se on ainoa ratkaisu, joka on täysin ISO 17081:2014 -standardin mukainen.

Kiitokset toimitusjohtajallemme, Henning Syversen, Morten Østberg, Stephen Collicott, Bengt Strøm ja Willy Frantzen (MSN) Triton Hydrogenin puolesta tapahtuvasta osallistumisesta.