Triton Vety Täyttää Brasilialainen Lähetystö

Triton Hydrogen tapaa Brasilian valtuuskunnan

Meillä oli loistava tilaisuus esitellä tuotteemme arvostetulle brasilialaiselle kauppavaltuuskunnalle Lontoossa. Huoneessa vallinnut jännitys oli käsin kosketeltavissa. Tämä Santanderin isännöimä ja Débora Liman asiantuntevasti järjestämä tapahtuma oli merkittävä virstanpylväs kansainvälisen yhteistyön edistämisessä vetyalalla.

Askel eteenpäin vihreän vedyn yhteistyössä

Brasilia on edistynyt merkittävästi vihreän vedyn tuotannossa ja hyödyntämisessä. Oli etuoikeus keskustella siitä, miten Triton Hydrogenin ainutlaatuiset ja innovatiiviset ratkaisut, kuten esimerkiksi meidän Tritonex Hydrogen Barrier Coating System (Tritonex-vetypinnoitejärjestelmä)voi tukea ja edistää näitä kunnianhimoisia hankkeita. Valtuuskunnan kiinnostus ja innostus olivat todella innostavia ja korostivat Brasilian päättäväisyyttä nousta vihreän vedyn maailmanlaajuiseksi edelläkävijäksi.

Brasilian vetyaloite

Brasilia on perustanut kansallisen vetyohjelman (PNH2) edistääkseen vedyn tutkimusta, kehittämistä ja markkinoiden luomista. Aloitteeseen sisältyy rahoitusta ja painopisteiden asettamista kilpailukykyisen vetyteollisuuden rakentamiseksi. Maa keskittyy vihreään vetyyn, jota tuotetaan uusiutuvalla sähköllä, kuten aurinko- ja tuulivoimalla. Arvioiden mukaan tuotantokustannukset ovat niinkin alhaiset kuin $2,70/kg vuoteen 2030 mennessä.

Erityisesti Cearassa käynnistettiin ensimmäinen vihreä vedyn tuotantolaitos, ja meneillään on aloitteita vedyn hyödyntämiseksi sähköajoneuvoissa ja ammoniakin tuotannossa. Brasilia pyrkii myös aktiivisesti kansainväliseen yhteistyöhön, kuten Brasilian uusiutuvaa vetyä koskevaan sopimukseen (Brazilian Pact for Renewable Hydrogen) ja eurooppalaisiin kumppanuuksiin, mikä korostaa näitä pyrkimyksiä entisestään.

Triton Hydrogen Brasiliassa

Triton Hydrogen on sitoutunut edistämään maailmanlaajuista vetyalan vallankumousta, ja Brasilian edistyminen tällä alalla on innoittavaa. Keskusteluissamme korostettiin teknologian ratkaisevaa roolia vedyn tehokkaan, kestävän ja turvallisen varastoinnin ja kuljetuksen varmistamisessa.

Kiitos Santanderille tilaisuuden järjestämisestä ja Débora Limalle näin antoisan ja osallistavan istunnon järjestämisestä. Olemme innoissamme tulevista mahdollisuuksista ja odotamme innolla monia uusia tilaisuuksia tehdä yhteistyötä ja edistää Brasilian vihreän vedyn tulevaisuutta. Olemme jo perustaneet Brasiliaan oman tiimin.

Paul Meersman, Triton Hydrogenin maailmanlaajuinen markkinointi- ja viestintäjohtaja, sanoi: "Olen innokas saamaan yhteyden useampiin Brasilian vihreän vedyn kehittämiseen osallistuviin yrityksiin. Triton Hydrogen on Brasilian paikallisen tiiminsä kanssa valmis tarjoamaan teille kattavaa tukea. Kutsun teidät ottamaan minuun yhteyttä, jotta voimme tutkia mahdollisia kumppanuuksia ja aloitteita, jotka hyödyttävät molempia organisaatioitamme."

"Erityiskiitos toimintajohtajallemme Phil Downesille hänen asiantuntevista teknisistä näkemyksistään ja siitä, että hän vastasi kauppavaltuuskunnan oivaltaviin kysymyksiin dynaamisen esityksemme aikana. Olemme todella kiitollisia heidän ajastaan ja mielenkiinnostaan."

Triton Hydrogenilla on täydelliset edellytykset auttaa Brasiliaa hyödyntämään runsaat uusiutuvat energiavarat ja nousemaan merkittäväksi toimijaksi maailmanlaajuisilla vihreän vedyn markkinoilla.

(Bannerikuva: Triton Hydrogenin Paul Meersman poseeraa selfie-kuvassa Brasilian kauppavaltuuskunnan kanssa.