A Triton Tur til Brint Teknologi Udstilling

En Triton-tur til Hydrogen Technology Expo

Vi havde en meget indsigtsfuld og opmuntrende tur til Hydrogen Technology Expo i Bremen i Tyskland for to uger siden, hvor vi mødtes med dusinvis af mennesker for at tale om vores Tritonex Hydrogen Barrier Coating System.

Der var et stort fremmøde fra brintforsyningskæden for at diskutere alt fra teknologier og løsninger til kulstoffattig brintproduktion, effektiv lagring, transport og infrastruktur samt avanceret design, test og udvikling, produktionsløsninger og avancerede materialer til brintbrændselsceller.

Det har resulteret i et betydeligt antal møder i løbet af de næste par uger for teamet hos Triton Hydrogen med en række vigtige potentielle kunder.

Tritonex er det eneste barrieresystem i verden, der fuldstændigt forhindrer brintlækage i alle materialer, og det er den eneste løsning, der fuldt ud overholder ISO 17081:2014-standarden for brintgennemtrængning.

På billedet fra venstre mod højre ses vores CEO, Henning Syversendirektør, Bengt Strøm, og vores innovationsdirektør, Stephen Collicott. Tak til Willy Frantzen (MSN), manden bag kameraet.

Hvis du gerne vil tale med os om at blive kommerciel partner, bedes du sende en e-mail: morten@triton-hydrogen.com. Vi vil være glade for at få en samtale i gang med dig.