Reflekterende vores tur til den Brint Teknologi Udstilling

Refleksion over vores tur til Hydrogen Technology Expo

Vi havde en fremragende tur til Hydrogen Technology Expo i Bremen, Tyskland, den 27. og 28. september 2023, hvor vi havde mulighed for at dele historien om Triton Hydrogen og vores Tritonex Hydrogen Barrier Coating System med mere end 500 organisationer.

Der var et stort fremmøde fra brintforsyningskæden for at diskutere alt fra teknologier og løsninger til kulstoffattig brintproduktion, effektiv lagring, transport og infrastruktur samt avanceret design, test og udvikling, produktionsløsninger og avancerede materialer til brintbrændselsceller.

Konceptet med brint som en ren og vedvarende energikilde er ikke nyt. Men der er en række tekniske og økonomiske udfordringer, der skal overvindes, før brint fuldt ud kan realiseres som en vigtig bidragyder til at reducere den globale CO2-udledning. Dette omfatter de store udfordringer, der er forbundet med brintlækage i forbindelse med transport og opbevaring.

Tritonex er det eneste barrieresystem i verden, der fuldstændigt forhindrer brintlækage i alle materialer, og det er den eneste løsning, der fuldt ud overholder ISO 17081:2014-standarden for brintgennemtrængning.

Tak til vores administrerende direktør, Henning Syversen, Morten Østberg, Stephen Collicott, Bengt Strøm og Willy Frantzen (MSN) for at deltage på vegne af Triton Hydrogen.