USA's mål til Slash Brint Omkostninger for Transport og Industri af Årtiets Slut

USA sigter mod at reducere brintomkostningerne for transport og industri inden udgangen af årtiet.

Vi læste med stor interesse nylig artikel i Hydrogen Insight der beskriver USA's ambitiøse planer om massive omkostningsreduktioner for brint til brug i transport og industri inden for dette årti. 

Det blev straks tydeligt, at Triton Hydrogen er særdeles godt positioneret til at hjælpe med disse bestræbelser. 

Vores banebrydende teknologier, især Tritonex Hydrogen Barrier Coating System, passer perfekt til de skitserede mål for Kontoret for brint- og brændselscelleteknologi (HFTO). Ved at forbedre effektiviteten, sikkerheden og omkostningseffektiviteten ved brintopbevaring og -transport er Triton Hydrogen klar til at støtte de kommende år. USA regeringens skub i retning af en mere bæredygtig og økonomisk levedygtig brintinfrastruktur.

Her er, hvordan vi tilpasser os og kan styrke deres mål betydeligt

 

Omkostningsreduktion i brintproduktion og -dispensering

TritonexTritonex, vores flagskibs brintbarriere-belægningssystem, forhindrer effektivt brintgennemtrængning og -lækage, hvilket adresserer en af de mest betydningsfulde omkostningsdrivere i brintinfrastruktur - lækage og tilhørende materialenedbrydning. HFTO's mål om at reducere omkostningerne ved grøn brintproduktion til $2/kg i 2026 og $1/kg i 2031 kan understøttes væsentligt ved at integrere Tritonex i lagrings- og transportsystemer. Denne integration vil minimere tabet og behovet for overdreven brug af råmaterialer, hvilket reducerer produktionsomkostningerne.

Forbedret infrastruktureffektivitet og lang levetid

Vores teknologier kan hjælpe med at nå HFTO's mål om at halvere omkostningerne til brint til tunge køretøjer inden 2028. Tritonex forbedrer integriteten og levetiden af brinttransportsystemer og brændselscellekøretøjer ved at forhindre korrosion og brintskørhed, hvilket er afgørende for tunge transportapplikationer som lastbiler og busser.

Fremskridt inden for opbevarings- og dispenseringsteknologier

Da HFTO søger at forbedre brintdispensere til en gennemsnitlig påfyldningshastighed på 10 kg pr. minut inden 2025, kan Triton Hydrogens løsninger inden for materialeteknologi lette disse opgraderinger. Vores belægninger sikrer robustheden og effektiviteten af dispensere og lagersystemer under høj gennemstrømning og højt tryk, hvilket er i overensstemmelse med agenturets ambitiøse mål for gennemstrømning og kompressionshastighed.

Støtte til indførelse af nul-emissionskøretøjer

Med føderale mandater for nulemissionskøretøjer i den offentlige sektor inden 2035 kan Triton Hydrogens teknologier spille en afgørende rolle. Ved at forbedre sikkerheden, effektiviteten og omkostningseffektiviteten af brintbrændstofsystemer i køretøjer støtter vi en bredere anvendelse og pålidelighed af disse teknologier og sikrer, at de lever op til statslige og miljømæssige standarder.

Bæredygtighed og overholdelse af miljøkrav

HFTO's fokus på bæredygtighed afspejles i vores engagement i miljøbeskyttelse. Vores produkter, som Tritonex, er ugiftige, REACH-certificerede og designet til at minimere den økologiske påvirkning. Denne forpligtelse understøtter HFTO's mål for anvendelse af ren brint i forskellige sektorer, herunder industri og elproduktion, ved at reducere driftsemissioner og forbedre miljøsikkerheden ved brintteknologier.

Så for at opsummere det hele er Triton Hydrogens innovative løsninger, især Tritonex Hydrogen Barrier Coating System, i direkte overensstemmelse med HFTO's strategiske mål om at reducere omkostningerne, forbedre effektiviteten og støtte den bæredygtige udvidelse af brintteknologier på tværs af forskellige sektorer. 

Ved at samarbejde med Triton Hydrogen kan HFTO og alle af De involverede virksomheder kan udnytte den nyeste nanoteknologi til at fremskynde opnåelsen af disse ambitiøse mål og fremme et mere bæredygtigt og økonomisk levedygtigt brintøkosystem.

(Bannerfoto: Jennifer M. Granholm, minister for det amerikanske energiministerium)