Triton Brint Møder Brasiliansk Delegation

Triton Hydrogen møder brasiliansk delegation.

Vi havde den fantastiske mulighed for at præsentere vores produkter for en fremtrædende brasiliansk handelsdelegation i London. Spændingen i lokalet var til at tage og føle på. Denne begivenhed, som Santander var vært for, og som den vidunderlige Débora Lima havde organiseret med stor ekspertise, var en vigtig milepæl i fremme af internationalt samarbejde i brintsektoren.

Et skridt fremad i samarbejdet om grøn brint

Brasilien gør store fremskridt inden for produktion og brug af grøn brint. Det var et privilegium at diskutere, hvordan Triton Hydrogens unikke og innovative løsninger, som f.eks. vores Tritonex Hydrogen Barrier Coating Systemkan støtte og løfte disse ambitiøse projekter. Delegationens store interesse og entusiasme var virkelig inspirerende og understregede Brasiliens vilje til at blive en global frontløber inden for grøn brint.

Brasiliens brintinitiativ

Brasilien har etableret et nationalt brintprogram (PNH2) for at fremme brintforskning, -udvikling og -markedsskabelse. Dette initiativ omfatter finansiering og fastsættelse af prioriteter for at opbygge en konkurrencedygtig brintindustri. Landet fokuserer på grøn brint, som produceres ved hjælp af vedvarende elektricitet som sol- og vindkraft. Det anslås, at produktionsomkostningerne vil være så lave som $2,70/kg i 2030.

Især blev det første grønne brintproduktionsanlæg lanceret i Ceará, og der er igangværende initiativer til at bruge brint til elektriske køretøjer og ammoniakproduktion. Brasilien søger også aktivt internationalt samarbejde med aftaler som "Brazilian Pact for Renewable Hydrogen" og europæiske partnerskaber, som yderligere understreger denne indsats.

Triton Hydrogen i Brasilien

Triton Hydrogen er dedikeret til at drive den globale brintrevolution, og Brasiliens fremskridt på dette område er inspirerende. Vores diskussioner fremhævede den kritiske rolle, som teknologien spiller for at sikre effektiv, bæredygtig og sikker brintopbevaring og -transport.

Tak til Santander for at være vært for denne begivenhed og til Débora Lima for at organisere en så produktiv og engagerende session. Vi er begejstrede for de fremtidige muligheder og ser frem til mange flere muligheder for at samarbejde og bidrage til Brasiliens grønne brintfremtid. Vi har allerede etableret et dedikeret team i Brasilien.

Paul Meersman, global chef for marketing og kommunikation hos Triton Hydrogen, sagde: "Jeg er ivrig efter at komme i kontakt med flere virksomheder, der er involveret i Brasiliens udvikling af grøn brint. Triton Hydrogen er med sit lokale team i Brasilien klar til at give jer omfattende støtte. Jeg inviterer jer til at kontakte mig for at udforske potentielle partnerskaber og initiativer, der kan være til gensidig gavn for vores organisationer."

"En særlig tak til vores driftsdirektør, Phil Downes, for hans tekniske ekspertviden og for at besvare en række indsigtsfulde spørgsmål fra handelsdelegationen under vores dynamiske præsentation. Vi er virkelig taknemmelige for deres tid og interesse."

Hos Triton Hydrogen er vi perfekt positioneret til at hjælpe Brasilien med at udnytte landets rigelige ressourcer af vedvarende energi og blive en betydelig aktør på det globale marked for grøn brint.

(Bannerfoto: Paul Meersman fra Triton Hydrogen tager en selfie med den brasilianske handelsdelegation.