Vety Teollisuus Johtajat tapahtuma osoitteessa Glasgow

Vetyalan johtajien tapahtuma Glasgow'ssa

Meillä on ilo ilmoittaa, että toimitusjohtajamme, Henning Syversenpuhuu seuraavassa Vetyalan johtajat tapahtuma Glasgow'ssa 28. marraskuuta 2023.

Osallistuessamme kesällä Lontoon HIL-tapahtumaan Heathrow'n lentokentällä odotamme innolla, että pääsemme kertomaan Tritonexin tarinan salaisuuksista ja siitä, miten tuomme tuotteen teolliseen käyttöön tukemaan vetytaloutta maailmanlaajuisesti.

Olemme kehittäneet maailman ainoan vetyaineen sulkupinnoitusjärjestelmän, joka takaa, ettei varastointi ja kuljetus aiheuta minkäänlaisia vuotoja. Tritonex on myös maailman ainoa ratkaisu, joka täyttää täysin ISO 17081:2014 -standardin vedyn läpäisevyysstandardin. Se on ehdoton käänteentekevä ratkaisu maailmanlaajuisessa mittakaavassa. Kenelläkään muulla ei ole tällaista luottamusta vuotamattomaan ratkaisuun.

Henning Syversen ja tiimi odottaa innolla, että pääsee tapaamaan osanottajia Glasgow'ssa.

https://lnkd.in/e_3YuhwB