Uusi läpäisemätön vety este pinnoite järjestelmä osoitteeseen ratkaise 100-vuotias ongelma

Uusi läpäisemätön vetysulkupinnoitejärjestelmä ratkaisee 100 vuotta vanhan ongelman

Triton Hydrogen on esitellyt mullistavan Tritonex Hydrogen Barrier Coating System -ratkaisun pitkään jatkuneeseen vedyn eristämisen haasteeseen.

Tietyt etsinnät määrittelevät uudelleen tieteellisten löytöjen mahdollisuuksien rajat. Tällainen on tarina Triton Hydrogen, tarina innovaatiosta ja 100 vuotta vanhaan ongelmaan ratkaisun väsymättömästä etsimisestä. Tarina alkaa visionääri Henning Syversenistä, joka on Triton Norwayn tutkimus- ja kehitysyrityksen toimitusjohtaja. Syversen ja hänen tiiminsä ryhtyivät kunnianhimoiseen tehtävään: maailmankaikkeuden vaikeimmin havaittavan molekyylin - vety.

Vaikka vety on lupaava puhdas energialähde, se on ollut pitkään liukas haaste. Sen pienen molekyylikoon ansiosta se voi paeta tiukimmistakin rajoista, kuten läpäistä kiinteän teräksen. Ryhmä lahjakkaita tiedemiehiä Triton Norjassa tarttui tähän merkittävään haasteeseen ja yhdisti nanoteknologian, sähkökemian ja materiaalitieteen, jotta vetyä voitaisiin hallita ja auttaa vapauttamaan sen valtava potentiaali planeettamme kannalta.

Monet muut organisaatiot, mukaan lukien maailmankuulujen instituuttien tutkijat, olivat yrittäneet ja epäonnistuneet vetyesteen luomisessa ja käyttäneet miljardeja euroja. Tähän mennessä kukaan ei ole onnistunut luomaan 100% läpäisemätöntä estettä, joka ei reagoi vetyyn.

Vedyn käsittely ja ongelman ratkaiseminen

Tritonin matkasta tuli eeppinen kertomus maailmassa, joka kamppailee ympäristöhaasteiden kanssa. Syversenin ryhmä valjasti nanosekvensoinnin ja elektroosmoosin arvoitukselliset salaisuudet modernin ajan alkemistien tavoin. Heidän pyrkimyksensä eivät olleet vailla koettelemuksia ja vastoinkäymisiä. Jokainen epäonnistuminen oli opettaja, jokainen takaisku katalyytti suurempaa päättäväisyyttä. Vastoin kaikkia odotuksia he kehittivät Tritonex Hydrogen Barrier Coating System (Tritonex-vetypinnoitejärjestelmä) (HBCS) - nanotekninen ihme, joka avaa uuden energiatehokkuuden ja ympäristönsuojelun aikakauden.

Tritonexin synty merkitsi Triton Hydrogen Ltd:n syntyä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä on osoitus tiimin visionäärisestä lähestymistavasta ja kaupallisesta terävyydestä. Tritonex ei ollut pelkkä tieteellinen läpimurto vaan vihreä vallankumous. Tritonex HBCS saattaa vaikuttaa tavalliselta maalituotteelta, joka on helppo levittää kaikilla perinteisillä menetelmillä siveltimestä ruiskupistooliin, mutta sen vesipohjainen koostumus sisältää salaisen nano-ainesosan.

Tritonexilla on myös muita ominaisuuksia. Se on sähköisesti inertti eikä reagoi mihinkään kemikaaleihin, mikä tarkoittaa, että se pysäyttää korroosion kokonaan - toinen merkittävä ominaisuus. Tritonex on testattu yli 1 000 °C:n lämpötiloissa, ja se on suunniteltu kestämään äärimmäisiä lämpötilavaihteluita, ja se on huomattavan joustava ja pystyy seuraamaan putkien ja varastosäiliöiden lämpölaajenemista ja supistumista. Se on myrkytön, mikä takaa turvallisuuden käsittelyssä. Sen sileä pinta takaa myös virtauksen.

Sen ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten sulkutehokkuus, tekevät siitä välttämättömän välineen vetyinfrastruktuurin, varastoinnin ja liikenteen alalla. Se osoittautuu universaaliksi ratkaisuksi, jota voidaan käyttää kaikissa alustoissa teräksestä komposiitteihin, hiilikuituihin, muoviin ja jopa kallioon.

Jokainen valmistaja koko vedyn arvoketjussa ja jokaisella alalla hyötyy tästä. Kaikkialla, missä vetyä käytetään, tarvitaan vetyesteen eristysratkaisua; tarvitset Tritonexia.

Tritonexin todellinen taika on sen monipuolisuudessa. Sitä voidaan levittää manuaalisesti ja robotisoidusti, mikä tekee siitä lahjan alkuperäisille laitevalmistajille (OEM) ja jälkiasennuksille kentällä. Tritonex on osoittanut, ettei vetyä pääse kulkeutumaan lainkaan tiukoissa testeissä, ja se on saanut ISO 17081:2014 -sertifioinnin - ainoa estepinnoite, jolla on tämä ISO -sertifikaatti - mikä vahvistaa sen asemaa eristysteknologian johtavana tuotteena.

Lue loput tästä artikkelista osoitteessa Innovation News Network -verkosto jossa käsitellään Tritonexin sovelluksia ja Triton Hydrogenin tulevaisuutta.