Ny ugjennomtrengelig hydrogen Barriere belegg system til løse 100 år gammel problem

Nytt ugjennomtrengelig hydrogensperrebelegg løser 100 år gammelt problem.

Triton Hydrogen har avduket sitt banebrytende Tritonex Hydrogen Barrier Coating System - en løsning på den langvarige utfordringen med hydrogeninneslutning.

Enkelte oppdrag omdefinerer grensene for hva som er mulig i det vitenskapelige landskapet. Dette er historien om Triton Hydrogener en saga om innovasjon og den ubønnhørlige jakten på en løsning på et 100 år gammelt problem. Historien begynner med visjonæren Henning Syversen, administrerende direktør i forsknings- og utviklingsselskapet Triton Norway. Syversen og teamet hans begir seg ut på et ambisiøst oppdrag: å fange universets mest vanskelig tilgjengelige molekyl. hydrogen.

Selv om hydrogen er en lovende ren energikilde, har det lenge vært en vanskelig utfordring. Den ørsmå molekylstørrelsen gjør at det kan unnslippe selv de trangeste avgrensninger, inkludert å trenge gjennom solid stål. En gruppe dyktige forskere ved Triton Norge har tatt fatt på den store utfordringen og kombinert nanoteknologi, elektrokjemi og materialvitenskap for å inneslutte hydrogen og bidra til å frigjøre dets enorme potensial for planeten vår.

Mange andre organisasjoner, inkludert forskere ved verdenskjente institutter, har forsøkt å lage en hydrogenbarriere uten å lykkes, og har brukt milliarder av kroner på dette. Til nå har ingen lykkes med å lage en 100% ugjennomtrengelig barriere som ikke reagerer på hydrogen.

Håndtering av hydrogen og løsning av problemet

Tritons reise ble en episk fortelling i en verden som sliter med miljøutfordringer. Som moderne alkymister utnyttet Syversens team de gåtefulle hemmelighetene bak nanosekvensering og elektroosmose. Jakten på disse hemmelighetene var ikke uten prøvelser. Hver fiasko var en lærer, hvert tilbakeslag en katalysator for større besluttsomhet. Mot alle odds utviklet de Tritonex Hydrogen Barrier Coating System (HBCS) - et nanoteknologisk vidunder som innleder en ny æra innen energieffektivitet og miljøforvaltning.

Tritonex' tilblivelse markerte starten på Triton Hydrogen Ltd i Storbritannia, noe som vitner om teamets visjonære tilnærming og kommersielle kløkt. Tritonex var ikke bare et vitenskapelig gjennombrudd, men en grønn revolusjon i forkledning. Tritonex HBCS kan virke som et vanlig malingsprodukt som enkelt kan påføres med alle de tradisjonelle metodene, fra pensel til sprøytepistol, men den vannbaserte sammensetningen inneholder den hemmelige nanoingrediensen.

Tritonex har også andre egenskaper. Det er elektrisk inert og reagerer ikke på kjemikalier, noe som betyr at det stopper korrosjon fullstendig - en annen bemerkelsesverdig egenskap. Tritonex er testet ved temperaturer på over 1000 °C og er designet for å tåle ekstreme temperaturvariasjoner, og det er utrolig fleksibelt og i stand til å følge de termiske ekspansjons- og sammentrekningsbevegelsene i rør og lagringskar. Tritonex er ikke giftig, noe som gir sikker håndtering. Den glatte overflaten sikrer også god flyt.

De unike egenskapene, inkludert barriereeffektivitet, gjør den til et uunnværlig verktøy for hydrogeninfrastruktur, -lagring og -transport. Det fremstår som en universell løsning som kan brukes på alt fra stål til kompositter, karbonfiber, plast og til og med stein.

Alle produsenter i hele hydrogenverdikjeden og alle sektorer vil dra nytte av dette. Uansett hvor hydrogen er involvert, trenger du en hydrogenbarriereløsning; du trenger Tritonex.

Den virkelige magien med Tritonex ligger i allsidigheten. Det kan påføres manuelt og robotisert, noe som gjør det til en velsignelse for produsenter av originalutstyr (OEM) og ettermontering i felten. Tritonex har vist null hydrogengjennomtrengning i strenge tester og er ISO 17081:2014-sertifisert - det eneste barrierebelegget med denne ISO-sertifiseringen - noe som befester Tritonex' posisjon som ledende innen inneslutningsteknologi.

Les resten av denne artikkelen på Nettverket for innovasjonsnyheter som dekker bruksområdene til Tritonex og hva fremtiden bringer for Triton Hydrogen.