USAs mål til Slash Hydrogen Kostnader for Transport og Industri av Tiårets Slutt

USA tar sikte på å redusere hydrogenkostnadene for transport og industri innen utgangen av tiåret

Vi leste med stor interesse fersk artikkel i Hydrogen Insight som beskriver USAs ambisiøse planer om massive kostnadsreduksjoner for hydrogen til bruk i transport og industri i løpet av dette tiåret. 

Det ble umiddelbart klart at Triton Hydrogen er svært godt posisjonert for å bistå i dette arbeidet. 

Våre banebrytende teknologier, spesielt Tritonex Hydrogen Barrier Coating System, er i tråd med de skisserte målene for Hydrogen- og brenselcelleteknologikontoret (HFTO). Ved å forbedre effektiviteten, sikkerheten og kostnadseffektiviteten ved lagring og transport av hydrogen, står Triton Hydrogen klar til å støtte USA regjeringens satsing på en mer bærekraftig og økonomisk levedyktig hydrogeninfrastruktur.

Her er hvordan vi kan samkjøre og i betydelig grad styrke målene deres

 

Kostnadsreduksjon innen hydrogenproduksjon og -dispensering

TritonexTritonex, vårt flaggskip innen hydrogenbarrierebelegg, forhindrer effektivt hydrogengjennomtrengning og -lekkasje, og tar dermed tak i en av de viktigste kostnadsdriverne i hydrogeninfrastruktur - lekkasje og tilhørende materialforringelse. HFTOs mål om å redusere kostnadene for grønn hydrogenproduksjon til $2/kg innen 2026 og $1/kg innen 2031 kan i betydelig grad støttes ved å integrere Tritonex i lagrings- og transportsystemer. Denne integrasjonen vil minimere tapet og behovet for overdreven bruk av råmaterialer, og dermed redusere produksjonskostnadene.

Forbedret effektivitet og lang levetid for infrastrukturen

Teknologiene våre kan bidra til å nå HFTOs mål om å halvere hydrogenkostnadene for tunge kjøretøy innen 2028. Tritonex forbedrer integriteten og levetiden til hydrogentransportsystemer og brenselcellekjøretøy ved å forhindre korrosjon og hydrogensprøhet, noe som er avgjørende for tunge transportapplikasjoner som lastebiler og busser.

Fremskritt innen lagrings- og dispenseringsteknologi

HFTO har som mål å forbedre hydrogendispensere til en gjennomsnittlig fyllingshastighet på 10 kg per minutt innen 2025, og Triton Hydrogens løsninger innen materialteknologi kan bidra til disse oppgraderingene. Våre belegg sikrer robustheten og effektiviteten til dispensere og lagringssystemer under høy gjennomstrømning og høyt trykk, noe som er i tråd med etatens ambisiøse mål for gjennomstrømning og kompresjonshastighet.

Støtte til innføring av nullutslippskjøretøy

Med føderale krav om nullutslippskjøretøy i offentlig sektor innen 2035, kan Triton Hydrogens teknologier spille en avgjørende rolle. Ved å forbedre sikkerheten, effektiviteten og kostnadseffektiviteten til hydrogendrivstoffsystemer i kjøretøy, bidrar vi til at disse teknologiene blir mer utbredt og pålitelige, og sørger for at de oppfyller myndighets- og miljøstandarder.

Bærekraft og overholdelse av miljøkrav

HFTOs vektlegging av bærekraft gjenspeiles i vårt engasjement for miljøvern. Våre produkter, som Tritonex, er giftfrie, REACH-sertifiserte og utviklet for å minimere den økologiske påvirkningen. Dette engasjementet støtter HFTOs mål om rene hydrogenapplikasjoner i ulike sektorer, inkludert industri og kraftproduksjon, ved å redusere driftsutslipp og forbedre miljøsikkerheten til hydrogenteknologier.

For å oppsummere er Triton Hydrogens innovative løsninger, spesielt Tritonex Hydrogen Barrier Coating System, direkte i tråd med HFTOs strategiske mål om å redusere kostnader, øke effektiviteten og støtte en bærekraftig utvidelse av hydrogenteknologi i ulike sektorer. 

Ved å samarbeide med Triton Hydrogen, HFTO og alle av kan de involverte selskapene utnytte banebrytende nanoteknologi for å fremskynde oppnåelsen av disse ambisiøse målene og fremme et mer bærekraftig og økonomisk levedyktig hydrogenøkosystem.

(Bannerfoto: Jennifer M. Granholm, minister for det amerikanske energidepartementet)