Triton Hydrogen Møtes Brasiliansk Delegasjon

Triton Hydrogen møter brasiliansk delegasjon

Vi hadde den fantastiske muligheten til å holde en presentasjon for en fremstående brasiliansk handelsdelegasjon i London. Spenningen i rommet var til å ta og føle på. Dette arrangementet, som Santander var vertskap for, og som ble organisert av den fantastiske Débora Lima, var en viktig milepæl i arbeidet med å fremme internasjonalt samarbeid i hydrogensektoren.

Et skritt fremover i samarbeidet om grønn hydrogen

Brasil gjør betydelige fremskritt innen produksjon og utnyttelse av grønt hydrogen. Det var et privilegium å få diskutere hvordan Triton Hydrogens unike og innovative løsninger, som for eksempel vår Tritonex Hydrogen Barrier Coating Systemkan styrke og løfte disse ambisiøse prosjektene. Delegasjonens store interesse og entusiasme var virkelig inspirerende, og understreket Brasils vilje til å bli en global frontløper innen grønn hydrogen.

Brasils hydrogeninitiativ

Brasil har etablert et nasjonalt hydrogenprogram (PNH2) for å fremme forskning, utvikling og markedsetablering innen hydrogen. Dette initiativet omfatter finansiering og prioritering av tiltak for å bygge opp en konkurransedyktig hydrogenindustri. Landet fokuserer på grønt hydrogen, som produseres ved hjelp av fornybar elektrisitet som sol- og vindkraft. Estimater antyder produksjonskostnader så lave som $2,70/kg innen 2030.

Det første grønne hydrogenproduksjonsanlegget ble lansert i Ceará, og det pågår initiativer for å utnytte hydrogen til elektriske kjøretøyer og ammoniakkproduksjon. Brasil satser også aktivt på internasjonalt samarbeid, med avtaler som "Brazilian Pact for Renewable Hydrogen" og europeiske partnerskap, noe som ytterligere understreker denne innsatsen.

Triton Hydrogen i Brasil

Triton Hydrogen er dedikert til å drive frem den globale hydrogenrevolusjonen, og Brasils fremgang på dette feltet er inspirerende. Diskusjonene våre fremhevet teknologiens avgjørende rolle for å sikre effektiv, bærekraftig og trygg lagring og transport av hydrogen.

Takk til Santander for at de var vertskap for dette arrangementet, og til Débora Lima for at hun organiserte et så produktivt og engasjerende møte. Vi er spente på de fremtidige mulighetene og ser frem til mange flere muligheter til å samarbeide og bidra til Brasils grønne hydrogenfremtid. Vi har allerede etablert et dedikert team i Brasil.

Paul Meersman, global leder for markedsføring og kommunikasjon i Triton Hydrogen, sier: "Jeg er ivrig etter å komme i kontakt med flere selskaper som er involvert i utviklingen av grønt hydrogen i Brasil. Triton Hydrogen, med sitt lokale team i Brasil, er klar til å gi dere omfattende støtte. Jeg inviterer dere til å ta kontakt med meg for å utforske potensielle partnerskap og initiativer som kan være til gjensidig nytte for våre organisasjoner."

"En spesiell takk til vår driftsdirektør, Phil Downes, for hans tekniske ekspertkunnskap og for at han besvarte en rekke innsiktsfulle spørsmål fra handelsdelegasjonen under den dynamiske presentasjonen vår. Vi er virkelig takknemlige for deres tid og interesse."

Triton Hydrogen er perfekt posisjonert for å hjelpe Brasil med å utnytte landets rike fornybare energiressurser og bli en betydelig aktør i det globale markedet for grønn hydrogen.

(Bannerfoto: Paul Meersman fra Triton Hydrogen poserer for en selfie med den brasilianske handelsdelegasjonen.